Ervaringen

Lees hier de ervaringen van tevreden klanten en vorm op deze manier zelf een mening over Dekker Zeilmakerij.

Ervaring is een vorm van kennis of inzicht, die door ondervinding geleerd wordt. Kennis wordt hierbij wel gezien als geheel van theorie en ervaring.

“We gaan nu echt een stuk sneller en hoger aan de wind”

We zijn echt zeer tevreden met de nieuwe Hyde Sails! Goed geadviseerd over de keuze van de zeilstof en het model. Ze zijn deskundig en zeer vriendelijk. De zeilen die we hadden waren van een B merk en we gaan nu echt een stuk sneller en hoger aan de wind. Hieronder een foto van onze boot op IJsselmeer

“Mensen die hun stiel kennen met alles wat erbij hoort”

Eigenlijk op en top tevreden. Mensen die hun stiel kennen met alles wat erbij hoort. Alle afspraken werden netjes en volgens afspraak nagekomen. Wat mij betrof was dit voor herhaling vatbaar en toen jullie vorig jaar de actie herhaalden bestelde ik een kleiner voorzeil. Aangezien de zeilmakerij de zeilmaat gegevens van hun klanten bijhoudt, was het ter plaatse opmeten niet nodig hetgeen resulteerde in gratis verzending. Top service dus, echt! De kwaliteit: tot zover tevreden. Ik ben er steeds vanuit gegaan dat zowel Dekker Watersport als Hyde Sails gerenommeerde namen zijn in het zeilcircuit die hun naam ook hoog willen houden. Wat mij betreft slagen ze daar ruimschoots in. Een foto heb ik niet zo direct maar hieronder zie je die tevreden klant zijn zeiltjes zeilen.

“Ervaring is positief!”

Ervaring is positief! Kwamen zeilen inmeten. Achteraf besloten ook de huik door hun te laten vervangen. Zeil werd afgeleverd met inmeten van de huik, bleek dat de leuvers in de mast niet pasten. Dat is binnen een week gecorrigeerd en in die week is ook de huik gemaakt. De genua is NIET vervangen maar is echter ook van hyde.

“Zeer tevreden…”

Zeer tevreden. Alles goed opgemeten, en de details goed uitgevoerd. Goede communicatie. Levertijd goed op tijd.

“Een plus voor eerlijke en goede klantenservice”

In nazomer 2013 kwamen Peter Paul en Jan (de zeilmakers) op mijn boot in Zeeland om de juiste maten voor de zeilen op te nemen. Het advies was volgens mij heel goed en in verband met de actie heb ik ook een nieuw grootzeil besteld (het plan was alleen een genua).

In Maart 2014 was ik op een zondag in Amsterdam en Jan en Peter Paul hadden extra voor mij een afspraak in de winkel gemaakt (echte service – en dat op een zondag). Ik heb de zeilen toen afgehaald en de eerste indruk was heel goed. In Mei 2014 heb ik de zeilen op de boot gezet. De maten waren heel goed en exact.

Het enige negatieve punt was, dat mijn rolfokhoes niet meer paste, omdat de nieuwe genua iets dikker was…. Jan (zeilmaker) had gezegd de rolfok zal verder goed passen. Na contact met Jan heeft hij toegezegd mijn rolfokhoes gratis aan te passen…. dat was een plus voor een eerlijk en goede klantenservice!!

De zeilen (Contender van Hyde Sails) zeilen geweldig! Ik ben heel tevreden met materiaal, prijs en service, ik zal het in toekomst opnieuw zo doen!!

“Hier ben je niet zomaar een klant!”

In september was er via de nieuwsbrief van Sailspecials het voorstel om d.m.v. groepsaankoop zeilen aan te kopen bij Dekker Zeilmakerij, de verdeler van Hyde Sails. We vroegen vrijblijvend een offerte aan voor groot zeil en genua. Eens de offerte binnen kregen we zoals beloofd een telefoontje. De offerte werd deskundig besproken en het vertrouwen groeide. Uiteindelijk beslis je om met hen in zee te gaan en twee dagen later, op 12/10/2013, stonden Peter Paul en Jan (de zeilmakers) de boot in te meten. Zij stelden mij gerust, dit komt in orde Op 24/03/2014 kreeg ik een seintje dat onze nieuwe zeilen binnen waren en maakten we een afspraak om de zeilen in Zaandam op te halen. Na een ritje van 200 km kwam ik bij Dekker Watersport aan. De webshop bleek ook nog eens een echte winkel te zijn. Wat een aanbod! Maar ik kwam natuurlijk voor mijn zeilen. Op de verdieping bevindt zich de zeilmakerij waar ik warm ontvangen werd door Peter Paul en Jan. Mijn setje lag mooi uitgespreid op de vloer en Jan maakte nog snel een special tool om de zeillatten makkelijk in en uit te halen. Hier ben je niet zomaar een klant!

Eens het saldo betaald kon ik niet wachten om de zeilen uit te proberen en reed ik richting Scharendijke. In minder dan een uurtje waren de oude zeilen gestreken en de nieuwe gehesen. Het zag er goed uit

Offerte aanvragen
close slider

Soort aanvraag (verplicht)
GrootzeilFok/GenoaSpinnaker/Gennaker/Code 0/BuiskapZeilhoes / ZeilhuikReparatie

Type zeil (alleen bij zeilen gebruiken)
Touring rangeVoyager range (meest gekozen)Grand Prix range