Hyde Sails

Betrouwbaar, snel, kwalitatief & efficient

Dekker Zeilmakerij is dealer van het merk Hyde Sails voor Nederland en België. Al meer dan 40 jaar beeldbepalend als ontwerper en leverancier van uitstekend presterende wedstrijdzeilen en duurzame toerzeilen voor alle boottypen. Het kopen van nieuwe zeilen vinden wij een serieuze aangelegenheid waar we alle tijd voor nemen. Tijd om u goed te adviseren in de beste keuze voor u en uw boot, tijd om uw boot zorgvuldig op te meten en tijd om uw zeil te ontwerpen om uiteindelijk optimaal passende zeilen te kunnen leveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de rechterzijde van de pagina.

Wij hebben voor Hyde Sails gekozen omdat wij achter de kwaliteit, de service en de toepasbaarheid op de Nederlandse schepen staan. Hyde Sails is een A-merk voorstuwingzeilen voor de Nederlandse watersporter.

Hyde Sails onderscheidt zich niet met het produceren van goedkope zeilen. Ook niet met snelle eenzijdige verkoop via het web, of doe-het-zelf metingen. Hyde Sails lanceert evenmin doorlopend noviteiten, nieuwe productiemethodes, nieuwe doeksoorten, of nieuwe verkoopprocedures. Misschien viel Hyde Sails u daardoor tot nu toe minder op.

Met een geschiedenis die begon met Olympisch winnende wedstrijdzeilen. Een traditie die voortduurt met o.a. het jaarlijks leveren van alle zeilen voor de volledige vloot van de Clipper round the World Race, waarin onze zeilen ruim 40.000 mijl trouwe dienst bewijzen.

Met degelijke kwaliteitszeilen die we pas op de markt brengen als ze uitvoerig zijn getest. Zeilen met een opmerkelijke prijs-kwaliteitsverhouding, omdat wij ons vakmanschap combineren met een hoogst efficiënt productieproces.

Met een landelijk dealernetwerk waar kennis, ervaring, persoonlijk advies, goede service en bereikbaarheid voorop staan.

Met een unieke eigen zeilmakerij in de Filippijnen waar onze zeilen door ruim 200 goed opgeleide medewerkers worden gemaakt, waarbij niet alleen onze klanten profiteren van de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, maar er ook zo’n 200 gezinnen in de Filippijnen zijn verzekerd van een goed bestaan.

Wat is Hyde Sails

Hyde Sails is één van de grootste zeilmakers ter wereld en levert hoogwaardige zeilen met een bijpassende service. Gesteund door 50 jaar expertise heeft Hyde Sails altijd een vooraanstaande plaats ingenomen in de zeiltechnologie. Het ontwerp en de productie van de zeilen doet Hyde Sails voor alle type boten. Van optimisten tot grote cruisers en zeiljachten.

Sinds de dag dat het bedrijf werd opgericht heeft Hyde Sails zich ingezet om zeilen van hoge en onberispelijke kwaliteit af te leveren. Of je nu aan het racen of cruisen bent, in zwaardboten of in jachten. Hyde Sails heeft de ontwerpers, de technologie en de ervaring om elke zeiluitdaging aan te pakken.

Bekijk hier de Hyde Sails websiteHyde Sails fabriekDekker Zeilmakerij

 

Offerte aanvragen
close slider

Soort aanvraag (verplicht)
GrootzeilFok/GenoaSpinnaker/Gennaker/Code 0/BuiskapZeilhoes / ZeilhuikReparatie

Type zeil (alleen bij zeilen gebruiken)
Touring rangeVoyager range (meest gekozen)Grand Prix range