De Zeilmakerij

Met een grote moderne allround zeilmakerij waar wij u van dienst zijn in de verkoop en advisering van nieuwe zeilen, het maken van kuiptenten, bootkappen en zeilhoezen, het verzorgen van alle voorkomende reparaties en servicewerk en een aantal gratis ligplaatsen voor de deur om u comfortabel van dienst te kunnen zijn, is onze zeilmakerij beslist onderscheidend in Nederland!

Gestart in 1866 met het maken van molenzeilen voor de vele molens die in de Zaanstreek hun werk deden en met voortvarende en volhardende ondernemersgeest uitgegroeid tot het uitgebreide aanbod in de zeilmakerij van vandaag, bieden wij nagenoeg alles om varen tot een feest te maken!

Bootkappen & Boottenten

Voor onze bootkappen werken wij samen met Zeilmakerij Dijkstra. Het inmeten van de bootkappen en boottenten kan bij ons aan de zaak of op locatie gebeuren. Na het maken van een mal vindt de product plaats in Friesland waarna het afmonteren weer bij ons plaatsvindt (of op locatie)

Jachtzeilen

Voor het produceren van jachtzeilen werken wij met Hyde Sails. Bij de productie van nieuwe zeilen kunt u kiezen uit 3 niveau’s; Touring, Voyager of Grand Prix. Op deze manier heeft u de beste match met uw eigen vaarwensen. Bekijk onze Jachtzeilen om te zien wat het beste bij u past.

Dekker Zeilmakerij


Dekker Zeilmakerij

 

Offerte aanvragen
close slider

Soort aanvraag (verplicht)
GrootzeilFok/GenoaSpinnaker/Gennaker/Code 0/BuiskapZeilhoes / ZeilhuikReparatie

Type zeil (alleen bij zeilen gebruiken)
Touring rangeVoyager range (meest gekozen)Grand Prix range