WhiteLabelSails

WhiteLabelSails is een eigen zeilmerk van Dekkerzeilmakerij. Alle Genua’sGrootzeilenGennakers en Spinnakers worden in onze opdracht gemaakt en persoonlijk gecontroleerd. Hierdoor kunnen wij garant staan voor kwalitatieve zeilen. WhiteLabelSails heeft nauw contact met de fabrikanten, waardoor we up-to-date zijn van de laatste ontwikkelingen.

WhiteLabelSails maakt gebruik van de nieuwste doeksoorten. Meer informatie over de doeksoorten die wij leveren, kunt u vinden onder doeksoorten.

WhiteLabelSails onderscheidt zich niet met het produceren van goedkope zeilen, online verkoop of doe-het-zelf metingen. Elk zeil wordt in afgestemd op de klant en door ons persoonlijk ingemeten. Wij leveren pas wanneer de doeksoorten uitvoerig zijn getest en zich hebben bewezen in de praktijk! Hierdoor onstaan er zeilen met een opmerkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Dit in combinatie met een hoogst efficiënt productieproces ontstaan een fantastische zeilen.

Wat is Whitelabelsails?

WhiteLabelSails is één van de snelst groeiende zeilmakers in Nederland en levert hoogwaardige zeilen met een bijpassende service. Gesteund door 150 jaar ervaring van Dekkerzeilmakerij. Met behulp van de ervaring kunnen wij u het best passende zeil leveren. Dit houdt niet alleen in dat het geleverde zeil bij u past maar ook bij uw schip. Onze zeilmakers komen altijd bij u op de boot de zeilen inmeten. Alleen zo kunnen wij garanderen dat u 100% tevreden wordt.

Offerte aanvragen
close slider

Soort aanvraag (verplicht)
GrootzeilFok/GenoaSpinnaker/Gennaker/Code 0/BuiskapZeilhoes / ZeilhuikReparatie

Type zeil (alleen bij zeilen gebruiken)
Touring rangeVoyager range (meest gekozen)Grand Prix range