Reparatie & Reinigen

Bootkappen reinigen en reparatie

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van een mooie bootkap is het van belang deze goed te reinigen en onderhouden. Bij Dekker Zeilmakerij zijn we gespecialiseerd in reparatie, reinigen en onderhouden van bootkappen, sprayhoods, buiskappen, hoezen en huiken.

Vooral ramen en ritsen zijn kwetsbaar en hebben onderhoud nodig. Kom gerust eens langs en wij adviseren je over het goed onderhouden van het canvas.

Voor het reinigen en impregneren werken wij samen met Zonklaar. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van bootkappen, buiskappen, sprayhoods, dektenten enzovoort. Dekker Zeilmakerij is inzamelpunt voor Zonklaar. Jij brengt je bootkap en wij regelen verder het hele schoonmaak traject. Als het klaar is, kun je je schone bootkap weer bij ons ophalen.

Jachtzeilen repareren & reinigen

Ook voor het reinigen en coaten van jachtzeilen, gennaker/spinnakers kun je bij ons terecht. Zeilen krijgen heel wat te verduren als het om vervuiling gaat. Denk aan schimmel, zoutvlekken maar ook aan vogel- en spinnenpoep. Met goed onderhoud zorg voor je schone zeilen en verleng je de levensduur. Hiervoor werken wij ook samen met Zonklaar. Lever je zeilen bij ons in en wij zorgen ervoor dat ze vakkundig gereinigd worden.

Wij zijn gespecialiseerd in reparaties aan jachtzeilen, genua, fok en gennakers. Op onze grote zeilmakerij zijn we voorbereid voor het verwerken van alle soorten en maten zeilen. Moderne machines en grote werktafels zorgen voor een goede en comfortabele werkomgeving voor onze zeilmakers. Dat komt het resultaat altijd ten goede. Kom gerust eens op onze zeilmakerij kijken. Je bent van harte welkom.

Dekker Zeilmakerij Zaandam


Dekker Zeilmakerij

 

Offerte aanvragen
close slider

Soort aanvraag (verplicht)
GrootzeilFok/GenoaSpinnaker/Gennaker/Code 0/BuiskapZeilhoes / ZeilhuikReparatie

Type zeil (alleen bij zeilen gebruiken)
Touring rangeVoyager range (meest gekozen)Grand Prix range