Reparatie & Reinigen

Bootkappen reparatie & reinigen

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van een mooie bootkap is het van belang deze goed te reinigen en onderhouden. Bij Dekker Zeilmakerij zijn we gespecialiseerd in reparatie, reinigen en onderhouden van bootkappen, hoezen en huiken.

Vooral ramen en ritsen zijn kwetsbaar en hebben onderhoud nodig. Kom gerust langs met uw bootkap, huik of hoes en wij adviseren u over het goed onderhouden van uw canvas werk.

Voor het reinigen en impregneren werken wij samen met Zonklaar. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van bootkappen e.d. We zijn voor Zonklaar een inzamelpunt, u brengt uw bootkap bij ons en wij regelen verder het totale logistieke traject.

Jachtzeilen repareren & reinigen

Voor reparaties aan jachtzeilen, genua, fok, gennakers en spinnakers bent u bij Dekker Zeilmakerij aan het juiste adres. Op onze goed uitgeruste zeilmakerij zijn we voorbereid voor het verwerken van alle soorten en maten zeilen. Moderne machines en grote werktafels zorgen voor een prettige werkomgeving voor onze zeilmakers en dat komt het resultaat altijd ten goede. Kom gerust eens op onze zeilmakerij kijken. U bent van harte welkom.

Ook voor het reinigen en coaten van jachtzeilen, gennaker/spinnakers kunt u bij ons terecht. We beoordelen uw zeilen graag en geheel vrijblijvend.Dekker Zeilmakerij

 

Offerte aanvragen
close slider

Soort aanvraag (verplicht)
GrootzeilFok/GenoaSpinnaker/Gennaker/Code 0/BuiskapZeilhoes / ZeilhuikReparatie

Type zeil (alleen bij zeilen gebruiken)
Touring rangeVoyager range (meest gekozen)Grand Prix range